LeatherBelts.gr

ΠΕΤΡΙΔΗΣ Α&Π Ο.Ε.

28ης Οκτωβριου 31,

ΖΕΦΥΡΙ, Τ.Κ. 134 61

ΤΗΛ: 210 2627881

email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 
 

Εταιρεία Πετρίδης Α. & Π. Ο.Ε.

Η Εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1979 και μέχρι σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην κατασκευή και διανομή δερματινων ζωνών στον Ελληνικό χώρο.

Χαρακτηριστικό μας είναι η κορυφαία ποιότητα κατασκευής και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας, στοιχεία που απορρέουν από τον συνδυασμό της υψηλής τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε και της πολυετούς εμπειρίας μας.

Σκοπός μας έιναι να προσφέρουμε την καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας της αγοράς.

Παράγουμε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε χρώματα, σχέδια και μεγέθη, που ανανεώνονται συνεχώς, έτσι ώστε να συμβαδίζουν με τις νέες τάσεις της μόδας και της ανάγκες της αγοράς.Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις από τα κλασικά εώς τα πιο μοντέρνα σχέδια.

Η παραγωγή γίνεται από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εξειδικευμένο προσωπικό, με ιδιαίτερη φροντίδα, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι ποιοτικά και σχεδιαστικά άρτιο, διαφοροποιώντας μας από τον ανταγωνισμό (τοπικό και διεθνή).

Διανέμουμε τα προϊόντα μας με ιδιόκτητα μέσα στο νομό Αττικής και μέσω μεταφορικών εταιριών σε όλη την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας άμεση και έγκαιρη παράδοση.

Βρίσκεστε εδώ: Home Εταιρεία

Newsletter

  • ΠΕΤΡΙΔΗΣ Α&Π Ο.Ε.

     

    28ης Οκτωβριου 31,

    ΖΕΦΥΡΙ, Τ.Κ. 134 61

    ΤΗΛ: 210 2627881

    email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.